GDPR Persondataforordningen

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med booking/kundekartotek hos Salon Malou

CVR: 38443860

Som følge af aftale med salonen accepterer du denne privatlivspolitik.

1. Generelt

Gennem aftale med salonen indsamles der personoplysninger om dig.

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som har virkning i Danmark fra

25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov.

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

Salonen beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller tid i salonen. 
Det er primært oplysninger som navn og telefon nummer, evt e-mail og adresse.
Disse oplysninger bruges til at identificere dig som kunde samt at levere den service som du

har købt/bestilt. De personoplysninger, som indsamles i forbindelse med booking af aftale i salonen, vil blive

opbevaret i vores IT-system Hairtools.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med salonen består.

Når du køber en service hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation på dine aftaler

og behandlinger.


2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De oplysninger som vi indsamler om dig, bruges til almindelig kundeadministration, herunder opfølgning/reminder på den aftale, du har indgået med salonen. Samt til notater osv fra tidligere behandlinger.

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart.

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger?

Du har som kunde hos Salon Malou ret til at få salonens bekræftelse på, om

personoplysninger vedrørende dig selv behandles, og i givet fald  få adgang til personoplysningerne.

Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.5 Retten til rettelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger rettet af salonen - hurtigst muligt.

2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af salonen hurtigst muligt, hvis

salonen ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt salonen i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare

oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

2.7 Beskyttelse

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Her i salonen er det igennem Hairtools IT-system.

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af

personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse

retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos salonen, skal du rette

henvendelse til Marie-Louise på e-mail: Malou.oester@gmail.com.

 

Er der registreret forkerte data, eller har du indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted.

 

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over salonens behandling af dine personoplysninger kan dette ske til

Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

E-mail:

 

Med venlig hilsen

Salon Malou v. Marie-Louise Østergaard

Senest revideret: 25 maj 2018

Næste revision:  25 maj 2019

2019 Fotograf Veronica Andersen